Vardag

Nu är det nervöst

Jag hade rätt igår. Sheldon fick mig att skratta för en stund glömma tandläkaren. Egentligen så är det inte så farligt. Jag skall ”bara” till tandhygienisten och jag har lärt mig att inte tycka den där städningen av munnen inte är så farlig och jobbig. Men(!!) det är den där lilla grejen att jag kan ha hål! Och med tanke på att jag får panik varje gång jag ser en tandborsten (lite överdrivet men jag ryser i alla fall) så förstår ni att nu förtiden är tandtråden inte min bästa vän. Därför är jag rädd att mina tänder i min trånga mun har hål. Hål betyder 1. Besök hos tandläkaren 2. Bedövning vilket innebär spruta. Det är just den här sprutan som jag avskyr. Jag kan inte göra det. Och att laga utan är det inte tal om.

Jaja. Det är bara gå dit och se hur det hela slutar. Och i vilket fall son helst så blir det ingen spruta i min mun idag, de kommer de få mycket klart för sig!!

Förlåt för detta tjötande men jag behöver det. Det här är en utav de jobbigaste dagarna på hela året.

Kommentera