Vardag

Midsommaraftons tidiga morgon

Klockan ringde runt fem och som vanligt när det inte är en vanlig dag så vaknade jag pigg och glad. Tillsammans med min far (som jag kanske lyckades övertala att det skulle vara väääldigt vackert att gå upp klockan fem) gick jag på jakt efter grönt att ha i min krans. Det blev ingen björk men det gick bra ändå. 
 
Det tog en liten stund men jag lyckades faktiskt få ihop en krans. Det är kanske inte Sveriges finaste men jag är nöjd med tanke på att jag knappt visste hur man skulle göra. Nu håller jag bara tummarna att den håller sig några timmar. Bildbevis var ett önskemål och här bjuder jag på lite bilder från min morgon.

Lite tillägg: Ja, jag ser lite trött ut. Nej, jag kommer inte gå klädd så under dagen. Nej, jag kommer inte ha uppsatt hår men orkade inte göra i ordning håret det första jag gjorde när jag klev upp. Nu skall jag ut och plocka blommor och sedan åka och jobba. Glad midsommar!

7 thoughts on “Midsommaraftons tidiga morgon

  1. Sedär ja, det var ju inte så pjåkigt för att vara första gången 🙂

    Och det går inte att tröttna på jordgubbar. Tror jag tryckte i mig en liter till frukost igår.

    1. Får hoppas att jag får en ännu finare krans nästa år 😉 Jag har också ätit mycket jordgubbar nu det senaste…typ nästan varje dag i en vecka 😉

Kommentera