Vardag

En trött Johanna

Jag är trött, småstressad och var väldigt hunrig. Jag slog i tån i trappan då jag lyckade glömma att lyfta foten på sista trappsteget, hur man nu kan göra det? Glömma lyfta foten alltså. Sedan slog jag i handen på datorsladden. Efter dessa små smissöden (jag har forfarande ont i tån) bestämde jag mig för att det inte var så bra om jag lagade mat, trots att jag egentligen behövde det. Om man lyckas glömma lyfta foten ja, då finns det stor risk att man glömmer maten på en varm spis.
 
Så nu sitter jag här, skall jobba i morgonbitti och vill komma ut till stugan efter det. Då måste jag packa och städa ihop är hemma och klockan är kvart över tio och jag skall upp runt tjugo i fem imorgon. Dags att sova snart men först försöka lösa så mycket av sakerna på listan
 
Förövrigt så åt jag mat, bara inte lagad mat. Och ja, jag babblar nu – jag gör så när jag ätrött, det vet ni.  Listan är inte i ordning och allt, som tex äta frukost kan jag inte göra idag.

Kommentera