Träning

Makes me feel good

Imorse vaknade jag arg som ett bi. Dels var det nog bara trötthet från helgen och sedan insåg jag att hade glömt det sista på utmaningen jag var med i. Det var då jag bestämmde mig för att det skulle bli ett träningspass på kvällen som skulle ge mig tillbaka glädjen.
 
Och vet ni vad..? Nu känner mig glad igen. Det dåliga humöret är borta och tröttheten som var hängande över mig finns inte längre. Tänk vad lite träning och härliga människor på gymmet kan göra. Det är verkligen sant att träningen Makes me feel good”. 
 

6 thoughts on “Makes me feel good

  1. Tänk att jag lyckats göra fel med dig hela tiden, haha! Tack för överseende! 😉
    Roligt att höra att du fått ut nått av utmaningen för framtida bruk, det har jag verkligen med fått!
    Det är ju de som utmaningar gå ut på, så deppa inte ihop nu! Det ska jag försöka att inte göra! Kram

Kommentera