Vardag

Här handlar det om annat än att vara snygg

Stövlar, kanske någon undrar? Stövlar? Jo, tänk för att jag går runt i stövlar här på morgonene eller när det regnar. Här är det nämligen lite andra ”regler”. Här handlar det inte om att vara snygg eller någolunda uppklädd. Nej, här handlar det om helt andra saker. 

 
Här handlar det om att inte bli våt, allt torkar så mycket långsammare här ute i stugan än hemma och skulle alla dra in våta kläder – ja då är hela stugan en härlig fuktig bastu utan den där riktiga värmen.Här handlar det också om att använda så få kläder under en så lång tid som möjligt – det gör det så mycket enklare när hela familjen skall hem och tvätta.
 
Detta gör att klädkombinationena är så pass intressanta att de skulle få vilken stadsbo som helst att hoppa till av förvåning. Men ni kan vara lugna, några gränser har vi allt – vi luktar med andra ord inte illa. 
 
Japp, så är det. Här handlar det inte om snygga skor eller kläder här handlar det om annat.

 

6 thoughts on “Här handlar det om annat än att vara snygg

  1. Jag hade gummistövlar på midsommar, det gick utmärkt och jag kunde hoppa omkring bland lergeggapölar bäst jag ville. Praktiskt går före fint.

    1. Nej, verkligen inte! Funderar på att köpa ett par nya. De här är fodrade och för stora (med andra inte mina från början) nu för tiden finns väl dessutom snygga stövlar? 😉

    1. ja det är det verkligen! Det är lite det som får mig att vara här ute. Någon form av frihet och avlägsenhet utan att hamna längst ute i ingenstans…vi har ju faktiskt lite grannar 😉

Kommentera