Vardag

Den härliga sommaren har varit här idag

När man går upp tidigt hinner man med mycket, det är lite det som är min tanke. Även om den här dagen inte riktigt blev som jag tänkt. Först och främst så stannade solen kvar längre än vad prognosen från början hade visat. Och jag, som har fått mitt dagliga dos sol på flera dagar, stannade givetvis kvar i solen och bara njöt.
 
Sedan blev det att åka bil en ganska lång stund men vad gör man inte för att sin far skall få tillbaka sin bil, få telefonen ”lagad” och kunna hämta den kvarglömda sladden? Givetvis blev det lite träning under dagen också.Tänkte bjuda på (jag skall ta reda på hur många gånger jag har skrivit den meningen de senaste veckorna) från min dag. 
 
Började dagen med att fota

Sedan njöt jag av solen och läste lite i en av mina fototidningar

Efter det fotade jag lite till

Plockade blommor gjorde jag också

och jag har spanat in en hel drös av trevliga fototillbehör

Och slutligen avslutade jag dagen (den aktiva delen av dagen i alla fall) med att fota lite till

2 thoughts on “Den härliga sommaren har varit här idag

Kommentera