Vardag

Född till att gå runt i träningsskor

Igår hade jag för första gången på mycket länge skor på mig som inte var träningsskor.
Det kändes mycket underligt och med en gång började mina skoskavsfötter att gny.
Tanken är nog att jag är född till att gå runt i träningsskor.
Men visst är det lite söta? om än en dålig bild i mörket…
 

7 thoughts on “Född till att gå runt i träningsskor

    1. ååh, vad skönt att höra! jag går jämt runt med träningskläder eller slappa kläder. det är det bästa som finns. 🙂

    1. hahhaa 😉 känner igen det där. får ont i fötter får jag också om jag använder andra skor än träningsskor. Jag växlar mellan tre par just nu, ett par som jag använder i vardagen, går runt med och så, ett par när jag tränar och ett par när jag jobbar. alla träningsskor i samma märke (men ett par i en annan färg;))

Kommentera