Vardag

En stund på stranden


Idag har vi varit nere vid sjön. Pappa, jag och en annan flicka i 11-årsåldern som är hos oss några dagar nu. Det var soligt och fint och väldigt varmt i vattnet. Eller inte… det var snarare lite blåsigt, molnigt och så kallt i vattnet så att jag inte ens kände på det (19,5 grader är inget jag badar i.)
 
Men de nadra vill hemskt gärna åka ner och visst var det lite mysigt att sitta där…med långärmad tröja. Men man får ta till vara på de stunder som bjuds. Och eey, det regnar ju i alla fall inte idag.
 
Man skulle kunna tro att det var varmt…det var det inte
Det här var väldigt lite moln om man jämför med hur det var mot slutet

2 thoughts on “En stund på stranden

  1. Haha, känner igen det där! Jag gick ut och skulle sola igår men det slutade med att jag reste mig och gick in igen – för plötsligt blev det helt molnigt. Snacka om att bli snopen 😉

Kommentera