Vardag

Vill du bli känd?

När jag i torsdags stannade kvar en stund på praktiken och var på ungdomsgruppen där så kom  frågan  “om du blev känd, vad skulle du vilja bli känd för då?” Jag svarade “piano” för mycket mer kunde jag inte svara. Men jag har funderat vidare, vill jag bli känd? Hur skulle det gå till?

Men just nu, så nej, jag känner faktiskt inte alls för att bli känd. Jag skulle vilja påverka människor runt omkring mig men det kan man göra utan att vara känd. Jag skulle nog inte klara av att vara i fokus på det sättet, för allmänheten. Sen att jag skulle vilja bli grym på olika saker det är en annan sak för det handlar inte så mycket att vara känd utan att ha kunskap, skicklighet, kunna behärska vissa saker och så. En helt annan sak!

Men det är skönt att det är okej att människor får lov att vara olika! Så kan vissa bli kända och jag, ja jag kan få lov att vara okänd och vara nöjd med det.

Vill du bli känd? Vad skulle det i så fall vara?


JHH som blickar mot framtiden men inte drömmar om att bli känd

Kommentera