Vardag

Två punkter om bloggande

Två punkter om bloggande:

1. Jag kan tycka det är lite jobbigt när man skriver en kommentar och personen svarar i sin egen blogg. Personligen föredrar jag om man får svar i sin egen blogg, absolut inte för att öka kommenterarna utan man har mest koll där, speciellt om man skriver kommentarer på många olika bloggar det är svårt att komma ihåg i vilket inlägg man skrev kommentaren (om man nu vill ha svar på den). Själv försöker jag svara på mina kommentaren i personens blogg och om personen inte har angivit någon adress så svarar jag i samma inlägg.

2. Det kan vara mycket frustrerande när bloggar har något vidoeinlägg eller musik som startas så fort man kommer in på bloggen. Detta kan bli grymt störande om man sitter uppe på kvällen/natten och de andra i huset sover och man helst plötsligt startar hög musik genom att man klickar sig in på någons blogg. (Ibland när man klickar sig in på blogg.se så startas deras videoinlägg med en gång, ganska oproffsligt tycker jag, vill man se det så startar man ju det själv)

One thought on “Två punkter om bloggande

Kommentera