Vardag

Fotogalen

Dagen börjar gå mot sitt slut och jag är trött så det skall bli skönt att sova om en stund. Idag har det inte alls varit lika varmt ute så jag har varit inne och bara suttit, pluggat lite och så stack jag iväg till kyrkan en stund på gudstjänst. Jag känner mig trög och seg i kroppen, anar att det är pollen som orsaker detta så därför tränar jag inte idag men jag får se till att göra det kommande vecka. Förövrigt så är jag bara trött nu så det känns inte som om det kommer något vettigt ur min mun.

Är det bara jag som blir fotogalen när våren och sommaren kommer? På vintern är jag inte det minsta intresserad (okej, om det är fin snö och så) men när blommor och vacker natur kommer ja då, då studsar jag ut och tar massvis med kort där visserligen bara hälften bli bra men ändå. Så nu kommer det några kort och det får bli avslutet på den här dagen

 

Kommentera