Träningsdagbok

Träning: Tisdag 10 maj 2011

Så var det dags för ett nytt pass inför 5 km. Det är det ända jag tränar just nu för jag hinner inte med så mycket. Så sätt är det skönt att det inte tar så lång tid och att man vet vad man skall göra. Det är lite tråkigt och kanske inte den mest effektiva träningen. Men jag känner mig faktiskt mer uthållig nu än när jag började (det är ju skönt det) så lite har det ju gjort!

Så till dagens träning. Idag var det hela 12 minuter jogg och det känns inte lika fjompigt nu. Snart är jag uppe i halv tid (alltså 12 minuter är ju nästan 15 minuter som är hälften av 30 minuter) och är nästan uppe på 2,5 km. Det känns som om det går åt rätt håll! Jag var lite nervös inför det här men det ändå ganska bra. Jag kände mig lite trött och jag känner att jag har ett tungt steg när jag joggar men jag tog mig igenom det!

Pass 6.3 mot 5 km

2 min. rask gång

12 min. joggning

5 min. rask gång

 

Väljer att också lägga upp hur de där 12 minutrarna såg ut. Lite mer ojämt än på diagrammet ovan.
Men jag är ganska nöjd ändå!
 

Kommentera