Träningsdagbok

Träning: Söndag 8 maj 2011

Så var det dags för en träning efter mångas dagars vila. Haft mycket att göra och lite ont här och där. Men till slut så blev det träning iallafall. Och oj så tungt det gick! Benen var tunga ja typ allt i benväg förutom baksidalår. Framsida lår blev trötta med en gång, vaderna var stel och inte som vanligt och benhinnorna ja de domnar bort av bara tanken att springa (något överdrivet kanske men så känns det). Men jag hade ju bestämt mig att jag skulle ut och jogga och då får man jogga klart de där 7+6 minuterna. Men oj så långsamt det gick, jag tror man kan kalla det gång med försök att springa eller katastrofal jogg. Jag hade nog kunnat gå fortare där på slutet. Men jag joggade ialla fall. 

När jag kom in så tittade jag på tiderna och jag säger så här. Det här stämmer inte! Jag är helt säker på detta! Det är ingen inbillning! Det stämmer verkligen inte! Det är något som krånglar, jag önskar det stämde men nej, det är omöjligt. Men de kommer här i alla fall

Pass 6.2 inför 5 km

2 min. rask gång

7 min. joggning

2 min. rask gång

6 min. joggning

1 min. rask gång

 

Som ni ser…det är inte allt som som stämmer

Kommentera