Vardag

Jag vill inte se främmande, nakna män!

Igår var jag en vän ute vid havet. Eftersom jag blir mer och mer långsam i allt jag gör ju mer livet går så blev vi lite sena. Men tillslut kom vi i alla fall ut till havet. Där tog det en stund att hitta ett bra ställe att sitta på, det blåste nämligen ganska mycket och det gjorde att det blev lite kallt om man inte satt i lä dessutom var det nakna män lite här och var och jag måste erkänna att jag inte uppskattar detta alls. I fortsättningen tycker jag det borde sitta skyltar uppe! Varje naken man (och kvinna) borde ha sin egen varningsskylt som de sätter upp en bit ifrån där de befinner sig. Men nej skämt å sidor men jag känner mig inte allt för bekväm med nakna män lite och här och där, kanske bara jag som är känslig?

När vi väl hade hittat ett ganska bra ställe åt vi mat och försökte njuta av solen men det gick så där, då förflyttade vi oss en bit bort och hitta ett bra ställe där vi sedan satt en bra stund, slumrade till, åt lite mer mat och ja, njöt helt enkelt.

Jag hade en grymt bra dag!!

One thought on “Jag vill inte se främmande, nakna män!

  1. hahah JAG håller med !!!! haha särkilt när jag tittar ner o de enda jag ser är en stor rumpa ! haha och oj ja här var de visst upptaget med…. 🙂

Kommentera