Vardag

Jag stannar ett tag till, blogg.se

Det känns som det har varit ganska mycket strul med blogg.se. Det händer oftare och oftare att det är något som inte fungerar och de ber om ursäkt och man upptäcker att hela blogg.se-befolkningen (ja, det heter kanske inte så men det kändes lite roligt att skriva så) gör uppror och klagar och skriker fula ord och alla skall flytta till något som givetvis är mycket bättre.

Och det kanske ligger något i det, det kanske finns massor som är bättre. Och jag erkänner att jag också ibland har tänkt tanken och även börjat söka efter nytt. Jag sökte upp wordpress för att spana in hur detta fungerar och upptäcker då att bloggnamnet eller snarare bloggadressen måste vara minst fyra bokstäver. Jag kände då att jag trivs så bra med JHH och det är jag, så det går inte att ändra på det, just nu. Dessutom orkar jag inte riktigt sätta mig in i något nytt.

Så jag stannar här ett tag till och håller tummarna för att det skall bli bättre!

Kommentera