Vardag

Jag åt inte kort!

Först vill jag bara kommentera mitt egna inlägg. Jag åt INTE alls kort igår utan av någon anledningen så skrev jag kort istället för gott (jag vet inte om jag tänke på kort som i fotgrafi, spelkort eller om det kort som i inte lång eller snabbt?) I vilket fall som helst så är det ändrat och ni som inte har läst det ni behöver inte tänka mer på det och ni som blivit oroliga ni kan nu va lugna. Så bra då var det ordnat.


ehm, vad tänkte jag på?

Nu tänker jag fortsätta den här dagen med att äta frukost och sedan bege mig ut i solen och plugga! Jag tänker njuta av att det fina vädret är tillbaka och att jag är ensam här hemma några timmar till. Hoppas ni har en bra dag och njuta av det fina vädret (om det nu är fint väder hos er).

 

3 thoughts on “Jag åt inte kort!

  1. Hihi, så tokigt det kan bli ibland 😉

    Sv: Tack blev riktigt nöjd själv där jag låg platt på rygg för många år sedan och insåg att jag fått med fågeln 🙂

  2. Sv: Hej! Förlåt för mitt riktigt sena svar, kan bara skylla på bloggstrul och skolarbete men Tack för din fina kommentar!

    Det var längesen jag var här inne, hoppas allt är bra med dig? Skrattade till lite när jag läste "kort" 😉

Kommentera