Vardag

Igår och idag men vad händer imorgon?

Kära vänner. Jag ber om ursäkt att jag bara försvunnit så. Igår var jag så sjukt trött så när jag kom hem från konfa runt middagstid så somnade jag nästan med en gång. Inte så konstigt, jag har hållt igång hela den här veckan – jag blir trött då.

Imorse när jag har sovmorgon för första gången på länge så vaknar jag kvart i tio. Yes! Eller inte? Är det för att kroppen är så van som det blir så? Om en stund skall jag iväg på konfa (igen). Så mycket intressant finns inte att säga. Jag håller på att göra om min header igen, jag är inte riktigt nöjd just nu. Utöver det så har jag varit och röstat igår och jag lyckades inte komma undan det där som gick på TV igår. Alltså, seriöst! Jag tycker det är förfärligt! Och jag erkänner (ni får kolla snett på mig!!) jag har nog inte hört Sveriges låt, jag vet iallafall inte vilken det är just nu. Det känns bra, man skall inte blanda sig in i sånt där för mycket 😉

Nu skall jag forsätta här innan jag skall iväg igen. Hoppas ni får en skön söndag!

One thought on “Igår och idag men vad händer imorgon?

Kommentera