Vardag

Vilken dag!

Oj,vilken dag!! Jag är så trött nu så jag knappt orkar skriva det här inlägget. Men jag får ge det ett försök. Dagen har bestått av att jag gick upp vid åtta, vid halv nio gick jag ju ut och tränade. Efter det begav mig till frisören för att bli klippt, vilket jag också blev. Sedan bege mig hemåt och skynda iväg med bilen till verkstaden. Därifrån åkte jag in till stan och lunchade med en kompis. Hem, spela piano och vila/sova i 10 minuter. Sedan begav jag mig mot barnträningen. Och nu sitter jag här.

Så. Kortfattat och sammanfattat.

Nu är jag som sagt trött och sitter här och samlar energi så jag orkar gå upp och plocka i ordning på mitt rum. Sedan tänker jag sova så jag orkar upp  imorgon. Jag är glad men just nu irrterad för jag är så trött. Dessutom funderar jag på när jag kommer få sovmorgon nästa gång? Jag har ju varit ledig men har ändå inte känslan av att ha sovit ut? Hmm.

Nehej, jag hade hoppats på att det här inlägget skulle bli trevligt att läsa. Men det känns inte riktigt som om jag kan förklara den här dagen. Så jag börjar nog avsluta här nu. Kan ju lägga till att håret bara blev lite kortare och att jag just nu saknar mitt långa hår (även om det inte är så stor skillnad, men jag märker det)

Så. Dags att göra ett sista ryck så jag kan avsluta den här dagen inte allt för lågt. Men nej, vad negativ jag låter nu. Det har varit en bra dag! helt klart!!!

Lite av den här känslan har jag nu.
Att inte riktigt komma dit man vill.

One thought on “Vilken dag!

Kommentera