Vardag

Vad är det här?

Jag upptäcker det här:

Ser ni? Ett rosa linne, en röd tröja, rosa…lite lila…rött.. Vad är det här? Jag som inte ens gillar rött, rosa (lila kan gå bra) Hur kommer det sig då att det är de här är färgen på mina rena kläder? Något måste ha gått fel någonstans! Som tur är så är det bara tröjor som jag sover i – jag bryr mig inte om färgen då. Jag menar, jag blundar ju större delen, det är mörkt i rummet, ja ni fattar.

Jag suckade lite när jag upptäckte detta. Pappa som står brevid undrar varför jag suckar och jag berättar situationen för honom och han säger.
– Nej, du har aldrig varit särskilt förtjust i rosa.

SE! Det här är inte något som bara kommit sådär, det har funnits hela tiden! NÄR pappa lägger märke till en sådan sak, ja då är det liksom något som är tydligt.

Så det kan gå.

Ps. Nej, jag brukar inte ha dem tillsammans..kläderna alltså..för de skär sig, det ser man på bilden.

Kommentera