Träning

En nackdel med att träna

Det finns en nackdel med att träna (okej det finns kanske inte bara en nackdel men en som jag vill ta upp just nu) och den nackdelen är att man får så mycket energi av att träna. Det är väl bra, men oj så jobbigt det är sitta still! Så nu när jag har kommit igång med träningen så får jag mer energi av att vra utomhus, man blir piggare av att träna och jag blir gladare av att träna.
Och då skall jag sitta där på min stol och sitt still. Igår var det så sjukt jobbigt, jag blev rastlös hela tiden. Och så skiner solen in och då tänker man “åh, nu skulle det vara skönt att träna. (hade det regnat hade jag tänkt att det skulle vara kul att träna i hallen).
Men jag skall kanske inte klaga? Mer än att det kan bli lite jobbigt för de runt omkring som får umgås med en rastlös JHH
 
I motljus

Kommentera