Vardag

Bjuda på sig själv

Man kan kanske se det här som ett litet försvarstal nu, eller så är det inte det. Det är väl upp till er att avgöra. 
Det senaste så har dykt upp lite bilder på mig när jag tränar, i hatt och så vidare. Bilder som kanske är lite fjortisaktiga? Eller så är de inte det? Bilder som inte är så fina. Eller så är de det?

Men just nu trivs jag med att se mig själv när jag är lite slutkörd efter att ha tränat. Jag gillar att se bilder där jag har hatt för det visar på att jag vågar släppa loss och bjuda på mig själv, inför andra. 

Och vad skall då stoppa mig från att göra det här? För det finns en risk att man hamnar i ett “fack” där ingen vill vara? Det jag menar är alltså, varför skall jag, när jag för en gång skull klarar av att visa mindre fina bilder på mig inte göra det för att andra inte tycker det är okej?

Jag tror, även om jag inte gör det så ofta, det är bra att kunna bjuda på sig själv. Ett exempel är bilder.
Därför fortsätter jag med det där.
Så länge det känns bra


Japp.
Just nu känns det bra att bjuda på den här

One thought on “Bjuda på sig själv

  1. Jag tycker faktiskt att du passar JÄTTEbra i hatt! Och jag skojar inte! Och duu.. Du är väldigt fin, Johanna! Jag tycker det! Många kramar till dig, världens finaste svägerska! <3

Kommentera