Vardag

Morgonbekymmer

Morgen. Ja, god morgon. Här sitter jag och är grymt hungrig. Men just nu drar jag mig för att äta av följande anledningar.
1. Det är skönt här i soffan, jag känner inte för att resa mig
2. Min syster tittar på Bones och det känns allt annat än bra att äta då

Jag skulle kunna äta i matrummet men vem vill sitta där när man kan sitta i en soffa?
Ojoj, vilket problem. Ilandsproblem till 100%.

Idag är det skidskytte som gäller. Jag skall sitta här framför TV:n och heja! Det skall bli kul! Funderade på att träna också men jag väntar nog ett tag till. Kände mig inte helt bra när jag tränade i torsdags och jag har fortfarande ont i halsen. DET är lite skumt.

Det här få bli en sån där tråkigt uppdatering bara. Nu är så hungrig så jag snart struntar i vad som visas på tv…

Kommentera