Träningsdagbok

Träning: Torsdag 24 mars 2011

Dagens träning: Inför 5 km

Dagen pass:
Pass 3.3
3 min. rask gång

 

3 min. joggning

3 min. rask gång

3 min. joggning

1 min. rask gång

Som ni ser så var det bara 13 minuters träning idag och det känns lite fjompigt att bara träna det. Så här efteråt tänker jag att det hade fungerat lika bra om jag la det tillsammans med träningen jag skall köra imorgon. Men jaja, så är det. Jag genomförde i alla fall passet, jag gick upp tidigt för att träna och jag kan bocka ytterligare ett steg emot de där 5 km.

Just nu sitter jag här och funderar på hur jag skall komma upp i 5 km på 30 minuter. Idag låg jag bara på 1,7km. Det är visserligen då bara 6 minuters jogg och så lite gå på det. Jag hoppas jag kommer klara det här, det skulle kännas så gött!

Just nu är det faktiskt bena som är de som blir tröttast först och lika så mina höfter. Jag tror tyvärr det är så att jag måste köpa nya skor (det är ju så dyrt) för de börjar bli slitna nu. Idag försökte jag se till att vara där det var mjukare underlag och då märkte jag att smalbenen inte alls gjorde lika ont och det kändes bra, då är det inte så farligt som tidigare gånger.

Jag måste se till att sätta lite fart från början och den där sista minuter är ju pinsam. Det skall dock tilläggas att typ en minut in i den andra joggen så ringer pappa, så jag joggar samtidigt som jag pratar i telefon. Det hade nog gått lite fortare att jogga om jag inte pratat i telefon. Jag får vara nöjd, jag är glad att jag tar mig igenom, sedan får jag väl se till att öka tempo allt eftersom. Huvudsaken är att jag behåller glädjen.

One thought on “Träning: Torsdag 24 mars 2011

Kommentera