Träningsdagbok

Träning: Tisdag 22 mars 2011

Dagens träning: Löpning inför 5 km

Dagens pass:

Pass 3.2 – inför 5 km

4 min. rask gång
3 min. joggning
4 min. rask gång
3 min. joggning
1 min. rask gång

Styrka:
Jag gör det enkelt för mig och snodde de här magövningarna rätt av. Dock minskade jag ner det till 2*8 för jag vet att jag inte är så vältränad. Tjenare vad det kändes! Asgrym övning! Den gillade jag! Efter det körde jag rygg där körde jag 2*8 och det var sammanlagt 6 stycken övningar (jag orkar inte gå in i detalj på dem) avslutade med 2*10 tåhäv.


Som ni ser så var första delen väldigt långsam, faktiskt den långsammaste hittils
Det var väl därför det kändes så bra när jag joggade.
Till mitt försvar så vill jag säga att det var uppförsbacke den sista minuten
Det är också anledningen till att det är så högt under den andra 3 minutaren.

Tankar: När jag gick hem från bussen idag så frågade jag mig själv hur jag skulle klara av att jogga idag. Jag var trött i låren redan då och smalbenen skrek så smått. Jag bestämde mig för att sticka ut och träna med en gång för att liksom få gjort det.  Så jag började i ett lågt tempo, bestämde mig för att jogga en väg jag inte tagit innan och ja. Det gick sjukt bra!!  Så, nu efteråt känns det grymt!!

Ber om ursäkt att det här blev så långt men jag var så uppe i varv när jag började skriva det här och är det fortfarande.


En sliten JHH

3 thoughts on “Träning: Tisdag 22 mars 2011

  1. Bra jobbat! Va roligt att du säger att du gillar den typen av inlägg (det om styrketräningen), för det är just dessa typ av inlägg som jag har fått för mig är "sömnmedel" för läsarna 🙂 Något annat du tycker är extra roligt att läsa om?

Kommentera