Träningsdagbok

Träning: Tisdag 15 mars 2011

Dagens träning: Fortsätter med mitt lilla projekt som känns just nu, ganska omotiverat och väldigt lång tid kvar. Men passar samtidigt mig just nu. Det är ju inte allt för jobbigt.

Dagens pass:
Pass 2.2

5 min. rask gång

2 min. joggning

4 min. rask gång

2 min. joggning

1 min. rask gång

Jag borde verkligen lära mig hur snabbt jag springer. För jag säger till mig själv när jag skall börja jogga “ta det lugnt nu”. Och varje gång när jag sedan analyserar tiderna så är det snabbare än jag haft tidigare. Det känns bra på sätt och vis samtidigt som det känns mindre roligt att inte ha koll på mitt egna tempo. Den här gången misslyckades jag med att jogga de två jogg-delarna jämna. Jag valde att ta den andra jogg-delen i ett lägre tempo.

Jag vill vidare nu. Springa de där 5 km utan att bli såhär trött. Men! Det är bara att fortsätta kämpa!


Så här ser det ut.

Kommentera