Vardag

Skratt botar ångest

Haha, ibland kan jag älska mitt egna humör. Jag kan ana att jag inte alls var trevlig att prata med igårkväll när jag kom hem.  Jag tror att när jag om något år eller två (eller mer) läser igenom mina inlägg så kommer jag tänka “usch vad barnslig jag var då”. Det kanske ligger något i det men just nu botar den där barnsligheten ångest. Skratt botar ångest och när man är lite barnslig så brukar iallafall jag skratta mycket och lura hjärnan – det är det som jag har lärt mig att göra. Så jag låter mig helt enkelt vara lite barnslig ett tag till. Hellre barnslig än ångest!

Just nu sitter jag i min säng, har ont i smalbenen efter att ha gått i nya skor, är ganska trött och hunrig. Den stora frågan är nu om jag har ork att åka 1½ timma för att komma fram till stan för att vara med på en träning (dock inte träna själv) och sedan vara hemma någon gång vid nio?

Jag vill men känner just nu för att dra täcket över mig och sova en stund för att sedan titta på film resten av kvällen. Positiva Johanna? Jodå, hon är mest bara trött. Så nu skall jag nog skriva en lista på fördelar/nackdelar och sedan skall jag fatta ett beslut.

Frågan kanske då uppstår “gör hon alltid såhär?”
Ja. Jag skriver kanske inte alltid ner listan men brukar ofta hitta fördelar/nackdelar och sedan övertala mig själv till vad som är bäst.

En som skriver listor

Kommentera