Vardag

Ringa det man tappat bort

Jag har tänkt på en sak, en ja kanske inte bara en men just nu funderar jag på en sak. Och det är alla dessa grupper på facebook. Ibland finns det grupper som jag tycker om som tex den här:


“Alla vi som önskar man kunde ringa till allting som man tappar bort!”

Åh, så många gånger jag hade behövt det. Som tex nu när jag tappat bort mina vantar eller när jag tusen gånger under en helg undrar var jag lagt bilnycklarna. Eller när jag behöver gå runt och leta efter mina träningskor eftersom jag inte minns var jag placerade dem senast. Då önskar man att man kunde ringa och man kunde komma och hämta dem (mot beskrivning)

Eller ännu bättre!
De gånger man tappar bort sig själv. Det hade varit perfekt!!

Synd bara att grupper på facebook inte alltid är verklighet
(ledsen att göra er besvikna)

Kommentera