Vardag

Oj så spännande

När jag vaknade idag så mådde jag inte bäst. Trots att jag bara hade varit vaken i en halv minut var jag riktigt trött i kroppen. Det är en intressant infektion men jag börjar känna mig bättre och min förhoppning ligger på att det kommer bli bättre och att det inte är en förkylning som är på gång.

Jag tog mig ner till soffan för att vara redo att titta på skidor och då kommer min far in och tycker jag ser bättre ut idag. Han frågar om inte jag vill hjälpa honom lite. Att “riva papper” inte allt för jobbigt, ett jobb som passar pefekt för den som är sjuk. Han lät otroligt övertygad om det.

Och oj så bra det var att jag fick den uppgiften för jag behövde riva lite papper när damerna åkte sprint stafett idag. Det var så otroligt spännande så jag behövde göra något för att inte sprängas. Det är ju så sjukt nervös.

Men det gick vägen, och när Kalla gick i mål som vinnare så rev jag det sista pappret. Och oj, vilken lättnad och oj vilket bra jobb tjejerna gjorde! Wo! Glädje och Guld!!!


Det är bra att ha något att göra när det är spännande!

One thought on “Oj så spännande

Kommentera