Vardag

Lite självförtroende och lite musik på det

Har kommit hem från praktiken, visserligen för en timma sedan men sedan har jag fastnat vid datorn utan att göra något vettigt, mest suttit och läst lite bloggar och sånt. Och nu sitter jag här och tittar och lyssnar på “filmer” som jag spelade in under hösten. Måste faktiskt säga att jag är lite nöjd och ännu mer just nu av anledningen att jag inte alls har den där känslan kvar. Då är det skönt att  gå tillbaka till sådant man gjort tidigare. Då får man lite inspiration och lite självförtroende.

Det sista av hösten (visserligen inte egen melodi, men ändå)
Höstbilder med musik
Musik till veckans inlägg

Sedan finns det ju lite mer jullåtar under den HÄR kategorin men det känns så där att lyssna på det just nu.
Anledningen till att det inte kommer så mycket mer musik just nu är helt enkelt att jag inte har något nytt. Men snart tror jag allt det kommer komma något. Det tycker i alla fall jag är roligt.

På tal om självförtroende så ser jag fram emot nästa träning som jag tänkte utöva imorgon och det påminner mig om jag måste gå och lägga mig nu så jag orkar upp för jag har en känsla av att jag kommer behöva sömnen. Så nu går jag helt enkelt och börjar göra mig ordning så jag kan somna någon gång.


Trots att jag inte har inspiration kan jag ändå inte låta bli att spela,
tar varje tillfälle i akt.

Kommentera