Vardag

Jag vill vara där!

Jag vet att det har blivit mången inlägg om sport. Jag skall försöka minska detta. Men grejen är den att jag inte kan skriva om så mycket annat just nu. För det jag gör just nu är just precis att sitta i soffan och titta på TV och sport. Och blir det någon förändring så lägger jag mig ner och tittar i stället. Jag är asförkyld fortfarande!

Jag måste erkänna att jag hellre tittar på skidor än friidrott (även om det går dubbelt stundtals) grejen är den att man får vara med under hela tävlingen när det är skidor. Man känner att man är med från början till slut. Friidrotten däremot är mer spridd och det känns hellre att man vill vara där och kunna följa det man vill. Jag skulle gärna följa höjd- och längdhoppet men man får bara inblickar i tävlingarna. Det är en viss skillnad och inte alls samma känsla.

Men jag skulle gärna vilja vara på båda ställena.
skulle inte ni det? Ja, ni som är intresserade av sport vill säga

2 thoughts on “Jag vill vara där!

  1. Innan jag ger lite bloggtips så vill jag svara på din fråga hur jag hittade din blogg: träningskompisen.se! Där hittar jag inspirerande bloggar om träning:) Två "träningsbloggar" jag läser dagligen är Bella (liten tös med myckt klös)fast hennes blogg gillar jag inte lika mkt längre, den börjar handla mer om plastikoperationer än träning:/ och en annan blogg är "Kunde du då kan jag"! Jag

  2. Oj jag råkade trycka på skicka kommentar innan jag var klar med min kommentar!:) Jag har inte hittat så många bloggar som jag blivit "beroende" av.. Jag söker efter det på bland annat träningskompisen.se där jag hittade din blogg som sagt!;) Vill hitta bloggar som handlar om träning, hälsa & självutveckling (det jag är allra mest intresserad av) men som också bjuder på lite roliga "dagens outfit", resor & heminredning! 🙂

Kommentera