Vardag

Jag vill bada naken i en fjord..?

Det börjar bli farligt nu. Det finns en stor risk att jag har tittat för mycket på TV och vinterstudion. För just nu går jag runt och sjunger:

“Jag vill bada naken i en fjord.
Med Larry Porroma och Anna Haag…”


För den som följt skidorna och vinterstudion och sånt fattar med en gång och tycker inte alls det är det minsta konstigt. Men för den som inte hängt med alls, han måste tycka jag är riktigt, riktigt knäpp. Vem går runt och sjunger sånt egentligen?

Nej, så nu får jag se till att bli frisk och under tiden jag är hemma och är sjuk så får jag väl försöka få bort den sången ifrån hjärnan. Det skulle vara ruskigt jobbigt om jag började sjunga den på bussen eller bland massa barn.

HÄR kan ni lyssna på låten. Man kan ju ingen annat än få den på hjärnan.
Sedan gick det ju ganska bra för Sverige också!

Som sagt, en dag till och sedan får det bli slut på sjungadet så folk inte kollar konstigt på mig.

Kommentera