Vardag

Ikväll får jag somna på soffan

Nu är den här dagen snart över. Ja, rent tidsmässigt har det gått över till att bli en ny dag men det känns ändå inte som om det är ny dag förrän man vaknar. Som ni kanske hör (ja…precis…) så är jag trött nu. Jag tänkte att jag skulle åka och träna och sen åka hem och vila och ja sova tidigt.

Hur tycker ni att det går? Inget vidare? (var inte det där något i stil med ett citat ur galenskaparna, alla skall bada? för er som är lika förtjusta i dem?) Jag fastande i kyrkan. (och jag vet nu att någon tänker att jag fastnade i som om att inte komma loss men nej så var inte fallet) De skulle visa en utav mina favoritfilmer. Cool Runnings. Har ni inte sett den – se den! Ojoj! Så bra den är!! (Nu har jag suttit och letat igenom många av mina tidigare inlägg för att hitta något jag skrivit om filmen tidigare, men jag hittar det inte…)

Som så många gånger annars när jag kommer hem på fredagkvällar,när resten av familjen har somnat så brukar jag sitta vid TV:n och titta på någon film. Och så brukar jag somna detta har hänt en…okej, flera gånger. Men ikväll, mina damer och herrar behöver jag inte oroa mig. För jag skall nämligen sova på soffan. Helena är här! Så jag lånar ut mitt rum (alldels frivilligt, det känns enklast så) och ja, jag sover på soffan. Enkelt och bra. Det är här jag sover som bäst på helgerna!


Här skall jag sova
Godnatt 🙂

One thought on “Ikväll får jag somna på soffan

Kommentera