Vardag

En ynka kvart saknas

Här sitter jag och är just nu lite fundersam över hur jag planerade den här dagen igår. Planeringen är bra bortsett från att de saknas en kvart, en ynka kvart för att allt skall gå bra. Jag får helt enkelt se till att reda ut det här på något sätt.

När jag planerade den här veckans träning så skrev jag träning tisdag och onsdag (jag måste ha två träningsdagarpå varandra det är ju inte jämna dagar i en vecka) Men redan innan träningen igår bestämde jag mig för att ta vilodagen idag istället för imorgon. Det funkar eftersom jag är ledig imorgon (det visste jag itne förra veckan) Så idag blir det vilodag och det känns bra även om jag inte alls är lika trött i benen idag som jag trodde. Var är all träningsvärk?

Nu skall jag sätta igång och försöka reda ut den här dagen så jag hinner med allt! Förhoppningsvis hinner jag med något inlägg här och där. Hoppas ni har ett bra liv var jag nära på att skriva men jag menar hoppas ni får en bra dag.

Förövrigt ber jag om ursäkt för att det snackas så mycket om träning i och utanför bloggen, jag är bara så förtjust i det. Skall försöka snacka om annat också.
Nähej, dags att sätta igång!!

Det fanns en tid när jag mycket noggrant planerade
Just nu hade det varit bra om jag lika noggran nu som då

Kommentera