Vardag

En ledig dag

Godmorgon. Eller nej, godförmiddag. Jag har faktiskt varit vaken ganska länge bara inte skrivit det här inlägget förrän nu.

Jag har bland annat ätit frukost och så har jag kollat på massa busstider och liknande för att se om jag hinner träna mellan skolan och praktiken vissa dagar och sådär. Det är inte alltid så att jag behöver ha stenkoll men när jag har tidbegräsning är det skönt att verkligen ha koll på saker och ting så jag hinner med det jag vill göra.

Jag vill verkligen komma till hallen, jag har inte varit där alls mycket och det skulle kännas ganska bra att komma dit nu de sista veckorna innan träningskortet går ut och jag inte alls vet vad jag skall hitta på. Dessutom är jag sugen på lite häckgång och sådant.

Om en stund skall jag ut på ett litet träningspass och sedan skall jag ha pianolektion.Vi får se hur detta går. Jag är alltid så nervös inför pianolektionerna trots att jag vet att jag inte borde vara det.

Det är bara sätta igång så den här dagen inte dras ut ännu mer.


Den här håller jag på med just nu
och det känns inte som om jag kommer
någon vart…

One thought on “En ledig dag

Kommentera