Vardag

En härlig kombination av mat

När jag börjar skriva det här är klockan 02:59. Jag hade kunnat vänta en minut för att kunna skriva 03.00 men det kändes lite för tillgjort. Jag är pigg som en mört. Hallå? Säger man så? Okej, det är kanske inte helt sant (men uttrycket är intressant!) jag är nog egentligen trött men kan inte sova eftersom jag sovit och vilat exakt hela dagen.
Nu under kvällen har jag suttit upp och det känns lite bättre för ryggen som börjar bli trött på att ligga. Känns bra…det har gått en dag. Jag hoppas det här blir kortvarig förkylning/infektion.

Min hals gör ont och snart börjar min röst försvinna, detta är lite underligt eftersom jag varit tyst mest hela dagen.

Har ätit lite mat så här på kvällen (natten…) först pizzasallad. Vatten. Nyponsoppa och så avslutningsvis skorpor. Ja! Vilken härlig måltid (ehm…ja precis!) Just nu vet jag inte riktigt vad jag skall göra. Känns som om det enda alternativet är att sova. Skall försöka få i mig lite vatten, hoppas på att jag inte hostar allt för mycket och sedan kanske..ja sova.

Ja, Det finns inte så mycket mer att säga just nu.
Jag vill bli frisk

Godnatt!


Det är godare än det ser ut…

Kommentera