Vardag

Det är fredag och eftermiddag

Fredageftermiddag. Kan ju säga så här; det kommer inte bli en livad kväll i alla fall. Oj så trött jag är idag med! Det känns som om jag varit på läger i en vecka och precis kommit hem. Men så är inte alls fallet. Helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig och sova nu men jag känner att det inte kommer bli bra i längden.

Så snart skall jag se till att få i mig lite mat och sedan kommer jag sätta på mig på bussen och åka i typ 1½ timma för att komma till träningshallen. Ja, det kommer bli som förr – träning på fredagkväll. Det passar mig perfekt idag, jag behöver vara ensam och bara göra något som får mig att tänka på annat. Då skall ni veta hur bra träningen är!!

Annars så finns det inte så mycket som händer så jag kan liksom inget annat skriva, det blir mycket träningssnack just nu, jag skall försöka skriva om något annat också. Som tex att jag är sjukt sugen på att köpa kläder men inte har pengar? Det är lite frusterande. Och att jag längtar efter sommaren – det gör jag verkligen!!

Nehej, nu skall jag se till att jag får mat i mig innan världen går under. Sedan blir det en skön kväll.
Önskar er en forsatt bra fredag.

JHH


Här är det bra att vara om man vill vara ensam för här pratar ingen med mig.
Kanske inte låter så bra? Nja, men ikväll fungerar det!

One thought on “Det är fredag och eftermiddag

Kommentera