Vardag

Borde kanske vara vaken istället för att sova

Jag tittade igenom programtablån en kväll.

PAUS
Ja, det är jättekonstigt! Jag har sagt att jag inte tittar så mycket på TV men just nu har jag faktiskt kommit in i en sådan period då jag gärna ser på TV på kvällen. Typiskt att man alltid går emot sig själv!

Iallafall.
Jag upptäckte då det här.

Jag vet att jag är lite konstig smak och tittar på konstiga program (säger mest så för att ni inte skall känna att ni inte behöver hålla med, jag förstår er). Men varför går de på natten? När man skall sova?

Jag kanske borde vara vaken och titta på TV istället?
Eller inte.

One thought on “Borde kanske vara vaken istället för att sova

  1. Illamåendet gick över till fruktansvärd huvudvärk! :/ men idag mår jag ok igen½

    Hoppas du är pigg trots du tittat på tv halva natten! 😉

Kommentera