Vardag

Vem är denna människa som vinkar till främlingar?

När jag precis hade joggat klart och var på väg hem, gåendes på vägen, så körde det förbi en bil. Det satt en kvinna och en yngre tjej/ung kvinna i bilen. Hon vinkar till mig och jag vinkar glatt och inte så diskret tillbaka.

Sedan kommer jag på. Hon kanske inte alls vinkade utan bara pekade “här kan man köra in”. För tänker jag efter var det nog mer en peka-rörelse än en hälsningsrörelse.

Ouuuuppps. De måste ha fått sig ett litet skratt eller undrat vad det var för galen människa som vinkar på främmande människor.

Här skedde det. På denna väg.

One thought on “Vem är denna människa som vinkar till främlingar?

  1. Jag tror säkert de blev helt glada!;) Försöker själv hälsa & le till alla jag möter när jag är ute på promenix! De flesta hälsar förvånat tillbaka men ler sekunden efteråt. Det ger en glädjekick 🙂

Kommentera