Vardag

Det gick bra igår

Måndag och nationaldag dessutom. Det är väl lite mysigt? Efter en ganska sen dag igår är jag lite smeg och så nu. Men snart kommer jag nog komma igång.

Det gick bra att komma rätt och så igår. Jag insåg att det bästa nog var att ställa bilen på en parkering jag kände till och sedan ta bussen den sista biten då stället vi skulle vara på låg mitt i ett bostadsområdet (jag är väldigt glad att jag fattade det beslutet, jag hade inte fått någon plats!) När jag skulle hoppa av bussen träffade jag en annan tjej som skulle till samma ställe så vi vandrade tillsammans dit vi skulle, två vilsna själar. Ibland går det bra!

Känner mig ganska tråkig just nu! Funderar på vilka kort jag skall lägga upp, om jag skall skriva om något som hänt. Men det finns liksom inget att tillägga. Jag och grabbarna bestämde igår att vi skulle åka halv elva..ja ni ser ju hur det går (klockan är just nu 10:49).


Det är vackert här

Kommentera