Vardag

Hur har din natt varit?

Igår kväll hade jag det bra! Men i natt – oj! Säger jag bara!

För det första: Jag har hostat från och till ganska mycket.
Dessutom har det kliat i halsen. Kombinationen är ganska otrevlig.
OCH jag har knottbett på benen. När det ena slutade klia – ja då började de andra.
Precis som om de hade konversation om vem skulle klia här näst, för att irritera mig så mycket som möjligt.
Så där fick jag ligga och tänka ”Inte klia tillbaka,Johanna. Inte klia tillbaka, Johanna”
Jag lyssnade inte på mig själv.

Tillråga på allt så har jag dessutom ganska rejält ont i baksidalår vilket innebär att varje gång jag gör en häftig rörelse med benen så drar det ihop sig.

Men jo. Sammanfattningsvis så har jag i alla fall kunnat sova lite.
Men jag har nog sovit bättre.


Idag är det lite grått och trist ute

One thought on “Hur har din natt varit?

  1. Tack Johanna! Din kommentar gjorde mig riktigt glad. Det är inte alltid så lätt att lyssna på sig själv och många gånger kör man över sig själv för att man inte klarar av att göra anadra besvikna. Ibland är det som du säger med, att känslan av att inte vilja beror på andra saker, som kan vara bra att övervinna och utmana sig själv att gå ändå. Men man måste också få göra precis som man vill ibland med! Ha en fin sommar nu!

Kommentera