Vardag

För att alla skall kunna sova tryggt

Förra julen (alltså julen 2010) bestämde jag och mina syskon oss för att köpa julklapp tillsammans till våra föräldrar. Jag tycker det är svinjobbigt att komma på bra julklappar och ingen av oss hade någon smart idé. Vi frågde våra föräldrar lite diskret vad de önskade sig och pappa kläcker ur sig “brandvanare”.

Aldrig i livet tänkte jag. Hur roligt är det på en skala 1-10. Typ minus 100. Men samtidigt, de vill ha det= de kommer bli nöjda. Dessutom kan jag ju vara lugn med att de kommer bo trygg.

Så vi gick och köpte dem.

Sex månader senare. Så hittar jag dessa brannvanare. Liggandes på ett bord. Och där har de legat sedan jul. Vad gör de för nytta där?

Nu är jag inte det minsta trygg längre.

Dags att säga till dem att de sätter upp dem.
Alternativt de pekar ut var och jag sätter upp dem…

2 thoughts on “För att alla skall kunna sova tryggt

Kommentera