Vardag

Det strular och nya träningskläder

När jag i morse/förmiddags satt på bussen påväg in mot stan så skrev jag ett inlägg via MMS. Men det verkar inte som om det har kommit upp. Nehej. Så nu sitter jag här och säger till mig själv att det inte är något att bli upprörd över. I alla fall, det är anlednigen till att det inte har kommit några nya inlägg. Strul.

Om ungefär en kvart skall jag åter mot bussen men den här gången blir det barnträning. Jag har inte träffat de små barnen på flera veckor nu. Fast…de är inte så små egentligen men det har känts lite tomt att inte vara med på träningarna, så det skall bli kul att komma tillbaka.

Dessutom har jag köpt nya träningskläder och tänker använda byxorna idag. Nya träningstights är helt klart bland de skönaste man kan träna i!

För övrigt så är det kvavt och varmt och jag vill bara att det skall börja åska nu så det kan bli lite förändring för det här är jobbigt! I natt åskade och blixtade det som bara det och de regnade dessutom men inte var det bättre för det. Varmt och kladdigt och sånt där huvudvärksväder. Tur att jag skall göra något roligt så jag inte behöva tänka så mycket på det.

Nu måste jag sätta igång, upptäckte innan jag har spritt mina saker över hela vardagsrummet. Bäst att gör anågot åt det innan de andra kommer hem. Sedan mot träning. Det dyker nog upp något tidsinställt inlägg snart.


fantasisk bild va? Eller inte…men det var så grått och tråkigt och jag tänkte att…ja…kanske skulle gå med lite halvt i den där “visa-lår-grejen”…skriver mer om de en annan gång

Kommentera