Vardag

Blogginlägg från bilen

Idag är en jobbdag. Men jag började dagen med att träna, det är alltid lika skönt. Jag körde ett arm&bröst-pass som avslutades med lite rodd. Jag är nöjd. Jag tycker att jag får mycket mer energi för dagen när jag tränar på morgonen. Däremot är jag tröttare på kvällen.

Som sagt, idag är en jobbdag då jag ägnar mig åt att dela ut information. Just nu sitter jag i bilen. Det känns sådär halvproffsigt. Men ialla fall. Bor du i Alingsås? Har barn mellan 4 och 9 år? Eller vet du någon som bor där och har barn i den åldern? Eller känner du någon som har en moster vars kompis känner en som har barn där. (okej…det där sista kanske är att ta i. Men dit jag vill komma. Är barnen intresserade av idrottskola? Testa på olika sporter under 12 veckor? Hör av er till mig!!

Kommentera