Vardag

Det är svårt när man inte övar

Det märks att det var ett tag sedan jag gick i ordentlig skola. Jo, folkhögskola kan vara seriöst men jag märker nu att jag har blivit ganska dålig på att skriva texter. Det enda som jag skriver nu för tiden är blogginlägg och då är det helt okej att skriva korta meningar och inte formulera alla meningar helt perfekt. Sedan är jag väl medveten om att det är enklare att läsa när det skrivs ordentligt.

Men nu sitter jag och skriver en kort liten text som skall vara enkel att läsa, oj så svårt det är! Hur gör man egentligen? Man kanske skall sätta sig ner och skriva något arbete för att få tillbaka kunskapen? För minns jag inte helt fel så hade jag ganska så bra betyg i svenska B och C.

Sedan kanske man bör tillägga att det är sent på kvällen, det märks eftersom jag gång efter annan ger upp det jag gör och tänker “jag kan ju inte”. Men en liten stund (jag var tvungen att skriva om stund fyra gånger innan det blev rättstavat) till sedan får jag sova.

Förövrigt så åker jag på läger imorgon och blir borta i fem dagar OCH jag har inte förebrett några inlägg. Så det blir tomt och inget att läsa. Funderar på om jag skall be någon annan skriva något? Någon som har lust?


Från tiden då jag gick i skolan och kunde skriva
ordentligt

Kommentera