Träningsdagbok

Träning: Söndag 13 februari 2011

Så var det dags för nästa pass. Det är för lång tid sedan det senaste. Men eftersom jag inte kände mig helt bra i torsdags så drog jag ut på det till idag (jag har faktiskt inte orkat…) än så länge är det helt okej! När det sedan blir lite tuffare så fårjag backa något steg när dagarna blir för många emellan passen.

Så här såg dagens pass ut:

Pass 2.1
5 min. rask gång

2 min. joggning

4 min. rask gång

1 min. joggning

2 min. rask gång

Här är ett diagram över dagens träning:

Diagrammet är upplagt så att det är medelhastigheten under de olika “intervallerna” som
är uppritade, därför är det samma under 5 min (ex).

Det finns tre anledningar till att jag visar det här diagrammet.
1. Jag tycker det är roligt med diagram (jag är dock inte alls lika förtjust i matte)
2. Jag blir lite galen när jag ser att det faktiskt är skillnad mellan de olika passen. Hoppas på att det verkligen stämmer (underlag, väder och sånt skall ju räknas med)
3. Jag sa till mig själv idag innan jag började “du behöver inte köra hårt idag, kör bara det som är tänkt och ta det lugnt”. Jo tack det ser vi att jag gjorde. Och jag tänkte, jag håller tempot nere och försöker få ungefär samma tempo i de båda jogg-intervallerna. Det blev ungefär samma och DESSUTOM högre hastighet än annars.

Detta tyder återigen att jag inte har koll på mitt egna tempo eller min egna kropp.
Man slutar aldrig upp att förvånas över sig själv

Kommentera