Träningsdagbok

Träning: Lördag 5 februari 2011

Idag var det dags för dag två på programmet. Det gäller att dagarna man tränar inte allt för långt ifrån varandra det finns en risk att man får gå tillbaka annars. Så bäst hade varit om jag gjorde det här igår eller i torsdags men nu är det så här och än så länge tror jag nog det är okej. 

Dagens träningspass
Pass 1.2

5 min. rask gång

1 min. joggning

5 min. rask gång

1 min. joggning

3 min. rask gång

Idag var det så fantastiskt jobbigt så jag trodde jag skulle dö (nja men nästan iallafall) när jag kom hem.  Och jag förstår inte vad det var. Jag körde kanske ganska hårt tempo under den första minuten jogg men ABSOLUT inte så högt tempo så jag skulle ha så svårt att andas. Visserligen blåste det och min moder som är kan lite sånt där om kroppen och sånt sa att det kan bero på det. Dessutom tycker hon att jag lät förkyld (jag själv kände inget alls innan jag tränade och skulle inte träna om jag kände mig sjuk). Det är jättekonstigt!

Vi får se hur det känns nästa gång.

Kommentera