Vardag

Skidskytte vs melodifestivalen

Alltså det är en sak jag inte har förstått mig på. Okej, där tog jag i en utav många kanske är mer rätt. Det är det där med melodifestivalen. Jag tycker verkligen inte om det och det är lite konstigt eftersom jag gillar musik. Jag vet inte om det är upplägget på tävlingen, hysteriet kring allting eller om det bara är dåligt.

Det talas om det överallt (typ), folk skall sätta sig vid TV:n och titta. Och de får gärna göra det, det är ingen fel på det men jag förstår mig inte på det.

Kanske är det för att jag blir nedstämd av att veta att jag aldrig själv skulle klara av att göra något sånt? Eller så är det något annat.

Men snälla ni, kan ni inte förklara tjusningen med det så att jag inte missar detta underbara..ja vad man nu skall kalla det.

Under jag väntar på förklaringarna så tänker jag titta på skidskytte jag.

One thought on “Skidskytte vs melodifestivalen

  1. Jag håller med dig :p Fast jag visste inte det skulle vara melodifestival förens idag ^^'

Kommentera