Vardag

På besök i lärarrummet

Ungefär en gång i veckan så är jag iväg med praktiken på en högstadieskola. Av respekt och sånt där ni vet så skriver jag inte så mycket om det som händer där och så. Men det finns en sak som jag tycker jag har rätt att skriva om. Det är det där lärarrummet. Nu är inte tanken att vi skall vara där men ibland händer det att vi får ärenden dit som tex senast när jag skulle hämta en sked.

Vaddå lyx? Frukt och ost och sånt där gott. Och här skall jag sitta och äta den där risifruttin som har alldels för mycket socker alternativ ströming som var dagens lunch på skolan. och det stod där och lockade och glodde mig rakt upp i ögonen (ja mat kan göra sånt) “se men inte röra”…se men inte rör…..se men inte…

…AAAAH, det är så orättvist.

Men jag rörde det aldrig.

One thought on “På besök i lärarrummet

  1. Ja priset är också det första jag tittar på! 400:- för en träningstop känns såå ovärt!! 🙂

Kommentera