Vardag

Kort, kortare, Johanna

Som jag sagt nu typ tusen gånger, så var jag ju på stadium. Eftersom jag var där ganska länge så hann det hända lite (sen har jag dålig humor och tycker det mesta är roligt eller ja typ så).

När jag nästan var klar med det jag ville prova så såg jag en väst som jag tänkte kunde vara kul att prova. Det är bara ett problem. Jag når inte upp. Jag försöker se om jag hittar den i min storlek och det verkar som jag skulle behöva ta ner fem eller sex galgar för att nå. Nja..inte precis det jag vill – att allt skall åka ner och hamna på mig. Vilken syn för de andra.

Då är frågan; skall jag svälja min egen stolthet och leta upp någon och fråga;
– Ursäkta skulle du kunna ta ner det där till mig, jag når inte.

Jag tittar mig runt i affären och upptäcker att det bara är killar som jobbar just då. Hade det varit en tjej så hade ju chansen varit lite större att hon också var lite kortare och så, ja ni fattar, det hade inte varit lika pinsamt…

…så vad gjorde jag då?
Jo, jag gick därifrån. Och till en annan stadiumaffär.


Ser det inte ut att vara så högt upp?
Kanske inte för andra, men för mig…

Kommentera