Vardag

Det är så skönt när man är ledig

Det skulle vara fel om jag sa godmorgon. För det första så har jag varit vaken ett tag och för det andra så är det inte morgon. Det är så synd att jag sover så länge när jag är ledig – jag hinner ju knappt njuta av dagen innan den är slut. Just nu sitter jag här och intalar mig själv att jag INTE skall träna idag utan skall vänta tills imorgon. Det är svårt men det kommer nog gå bra i längden.

Annars så kommer det här bara bli ett sånt där bra-att-ha-för-ingen-förutom-Johanna-inlägg.

Jag tränade igår kväll, ganska sent, så snart kommer det komma ett sådant inlägg. Skall nog gå en promenad idag med, bara för att komma ut när det nästan är fint väder.

Annars finns det inte så mycket att säga. Nu skall jag se om jag hittar något att äta.

Klicka på bilden så blir den större

One thought on “Det är så skönt när man är ledig

Kommentera